Hero Abdulla

Mondhygiënist
Directeur - Bestuurder

Mondhygiëne voor peuters

Mondhygiënist

Hallo, ik ben Hero! In 2011 ben ik afgestudeerd aan de mondzorgkunde opleiding in Amsterdam. Als mondhygiënist heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan, zowel in de parodontologie als in algemene praktijken.

Het motiveren van patiënten is wat ik het leukste vind. Ik help graag patiënten die lang niet zijn geweest en/of angstig zijn, om samen een gezonde en stabiele mondsituatie te creëren. Naast het behandelen van patiënten heb ik een aantal jaar lessgegeven op de Mondzorgkunde opleiding in Amsterdam.

In de afgelopen jaren heb ik veel advies-, management- en bestuursfuncties vervuld binnen de tandheelkunde. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om al mijn kennis, kunde en ervaringen samen te brengen in de praktijk, om zo bij te dragen aan uw (mond)gezondheid en de persoonlijke groei en ontwikkeling van andere tandheelkundige professionals.

In 2021 ben ik de mondhygiënistenpraktijk Hero Mondzorg / Five25 – Noord gestart. Op deze praktijk ben ik op de dinsdagen nog werkzaam. Op andere praktijken spring ik bij waar nodig.

Directeur – Bestuurder

In 2023 ben ik als mede-eigenaar en co-founder begonnen bij Five25.  Samen met mijn compagnon, Eijmbert Noordermeer, zorgen we voor de visie van Five25. Daarnaast zorg ik voor het invullen en vormgeven van deze visie door middel van richting bepalen, strategie, beleid en doelen.

Bij Five25 Mondhygiënisten streven we ernaar om passende zorg en adviezen te leveren aan al onze patiënten en werken we er naartoe dat de patiënt ons in de toekomst veel minder nodig gaat hebben!

Andere teamleden

Team - Coming Soon

Eijmbert Noordermeer

Directeur - Bestuurder​

Team - Coming Soon

Prinsengracht

Shakira Sam - Sin

Receptionist

Team - Coming Soon

Prinsengracht

Emmelien Keijser

Mondhygiënist

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Landsmeer

Locatie Amsterdam Prinsengracht

Locatie Zaandam