Algemene voorwaarden

Five25 Mondhygiënistenpraktijk

Bij Five25 willen wij met jou een goede en langdurige relatie opbouwen. Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten!
Bij het eerste bezoek vragen wij jou om je verzekeringspasje mee te brengen. Je hebt geen verwijzing nodig voor een afspraak bij Five25. Je bent vrij om binnen te komen lopen voor het maken van een afspraak!

Betaling

De mondzorg van Five25 wordt tot 18 jaar volledig vergoed net zoals alle andere mondzorg in Nederland, je hoeft tot die tijd dus niks te betalen. Verzekeraars zien het belang van onze aanpak en we zijn in gesprek om deze methode ook tot 25 jaar te laten vergoeden.
Ben je ouder dan 18 jaar? Declaraties dienen wij rechtstreeks in bij jouw zorgverzekeraar middels onze partner Infomedics. Infomedics is een factoringsbedrijf, zij dragen de zorg van het indienen van nota’s bij de verzekeraars en vragen bij jou de eigen bijdrage. Het is raadzaam vooraf jouw polisvoorwaarden te raadplegen, zodat je weet of je in aanmerking komt voor de vergoeding. Zo nodig kunnen wij je hierbij helpen. Voor meer informatie of vragen verwijzen we je graag naar Infomedics, telefoon 036-2031900.

Wijzigingen

Wijzigingen van bijvoorbeeld adres, gezinssituatie of verzekeringsmaatschappij geef je zelf aan ons door. Dat kan per email naar info@five25.com.

Afspraak niet nakomen

Wanneer je een afspraak bij ons maakt, reserveren wij speciaal voor jou tijd bij je behandelaar. Het niet nakomen van afspraak is daarom voor ons erg vervelend. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk om ons minimaal 24 uur van tevoren te laten weten als je verhinderd bent. Afspraken die je later annuleert of zonder bericht niet nakomt kunnen in rekening worden gebracht.

Privacybeleid

We hebben één patiëntendatabase en delen jouw gegevens uitsluitend binnen onze praktijk, als het nodig jouw tandarts en Infomedics (factoringsbedrijf) waar wij in het kader van jouw behandeling mee samen werken. De uitwisseling van jouw gegevens gaat via het beveiligde mailsysteem, Zorgmail. Onder het kopje ‘privacy’ in onze veelgestelde vragen en in ons privacy beleid staat meer informatie beschreven.

Gezondheidsvragenlijst

Bij elke patiënt nemen wij een gezondheidsvragenlijst af (anamnese) als zij voor het eerst langskomen. Alle vragen in de lijst hebben betrekking op de mond, jouw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Deze lijst gebruiken wij om eventuele risico’s uit te sluiten en om zo nodig, hier rekening mee te kunnen houden bij de behandeling. Als er veranderingen plaatsvinden in jouw algehele gezondheid ben jij verplicht deze wijzigingen door te geven aan jouw behandelaar. Jij draagt zelf de verantwoording als wij niet geheel op de hoogte zijn van jouw gezondheidstoestand

Bereikbaarheid

Je kunt te allen tijde per mail contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Amsterdam Prinsengracht