Veelgestelde
vragen

Fluoride aanbrengen
Welke behandelingen worden uitgevoerd bij Five25?
Binnen onze praktijken voeren we uitsluitend preventieve behandelingen en tandvleesbehandelingen uit. Tandheelkundige behandelingen zoals bleken, vullen en het vastzetten van spalkjes worden niet uitgevoerd in onze praktijken.
Nee, de behandelingen worden normaal gesproken niet vergoed. Onze praktijken hebben echter een pilot (proefproject) lopen, waardoor het bij onze praktijken wel vergoed wordt.
Voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar worden de volgende preventieve behandelingen vergoed onder de pilot: controles, instructies geven, gebitsreiniging uitvoeren en het maken van röntgenfoto’s (indien nodig). Deze behandelingen vallen binnen onze proefproject (pilot).
Alle behandelingen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt voor zowel preventieve behandelingen als tandheelkundige ingrepen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de tandheelkundige zorg van hun kinderen tot 18 jaar.
Nee, je hoeft niet in de buurt te wonen om een afspraak te kunnen maken. Onze praktijken staan open voor iedereen, ongeacht waar je woont. We verwelkomen graag patiënten vanuit alle locaties om te profiteren van onze hoogwaardige mondzorgdiensten.
Nee, de kosten zijn in heel Nederland hetzelfde. Het tarief kan echter variëren afhankelijk van de specifieke behandeling die nodig is. Bijvoorbeeld, een gebitsreiniging kan goedkoper zijn voor iemand met minder ernstige tandvleesproblemen in vergelijking met iemand met vergevorderde chronische tandvleesontstekingen, omdat verschillende codes worden gebruikt voor de tarieven. Maar over het algemeen zijn de kosten gelijk voor dezelfde behandelingen bij verschillende praktijken in Nederland.

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Landsmeer

Locatie Amsterdam Prinsengracht

Locatie Zaandam