Mondhygiënist
Landsmeer

Welkom! Wij helpen je graag om je gebit gezond te krijgen én te houden. Je hebt geen verwijzing van je tandarts nodig. Je bent ook welkom als je nog nooit eerder bent geweest of als je op zoek bent naar een nieuwe mondhygiënist. 
 
Ons team werkt met veel kennis en passie aan jouw mondgezondheid en heeft meer dan 10 jaar ervaring. Het zijn zeer ervaren mondhygiënisten op het gebied van tandvleesproblemen en parodontitis.
 
Wist je trouwens dat mondzorg tot en met 25 jaar vanwege een pilot gratis is bij ons? Schrijf je direct in en maak geheel kosteloos een afspraak voor instructies en gebitsreiniging.
Wachtkamer Five25 Mondhygiënisten

Je bent van harte welkom

De praktijk stond voorheen bekend als Clean Smile Iris – Landsmeer en is in 2008 opgericht door Iris Oehlers. Per 1 december 2023 zijn wij de nieuwe trotse eigenaars van de praktijk en passen we onze visie van Five25 ook in Landsmeer toe.

We willen alle goede zorg die Iris de afgelopen 15 jaar heeft geleverd dan ook heel graag voortzetten en zijn dan ook erg blij dat Sibel, die er al sinds 2011 werkzaam is, aan blijft als mondhygiënist. 

Daarnaast breiden we de mondzorg verder uit met aandacht voor onder andere parodontitis en innovatieve technieken om gaatjes en tandvleesproblemen effectief te voorkomen. Onze behandelaars hebben allemaal meer dan 10 jaar werkervaring en hebben ervaring met angst patiënten. Hik je tegen de behandeling aan? Wij zullen je alles uitleggen en de tijd nemen om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken! 

Five25 heeft meerdere vestigingen in de omgeving en wordt volledig gerund door ervaren mondzorgprofessionals. Hierdoor zijn wij zeker dat de focus en prioriteiten van onze organisatie bij de zorg van de patiënt en het welzijn van het team blijft.

Mondhygiënist Landsmeer

Gratis mondzorg t/m 25 jaar. Schrijf je direct in.
Five25

Waarom kiezen voor onze praktijk in Landsmeer?

Een kijkje in onze praktijk

Eerste afspraak bij Five25 Landsmeer

Bij je eerste afspraak wordt eerst je algehele gezondheid met je besproken aan de hand van een vragenlijst. Aangezien je algehele gezondheid van invloed kan zijn op je mondgezondheid en vice versa, is dit van cruciaal belang. Bovendien stellen we vast of er speciale voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vervolgens wordt de conditie van je tandvlees gemeten. Op basis hiervan wordt samen met jou een geschikt behandelplan opgesteld. We bespreken de aandachtspunten in je mond en voorzien je ter plaatse van gericht advies. Daarnaast zal een uitgebreide gebitsreiniging plaatsvinden.

Neem dit mee naar uw eerste afspraak

Deze medische anamnese vormt een essentieel onderdeel van je patiëntendossier. We verzoeken je deze vragenlijst nauwkeurig en volledig in te vullen, omdat dit van groot belang is om complicaties tijdens tandheelkundige behandelingen en medicijngebruik te voorkomen. Het is bekend dat je algehele gezondheid en mondgezondheid elkaar wederzijds beïnvloeden.

Wat zijn de kosten van mijn (eerste) afspraak bij de mondhygiënist?

De kosten bedragen ongeveer €110,46 voor 35 minuten (tarieven geldig in 2024), inclusief de codes M01 (uitleg) en/of M03 (gebitsreiniging). Deze kosten variëren afhankelijk van je mondconditie, de aanwezigheid van plaque, bloedingen en tandsteen. Als je zelfzorg minder uitgebreid is geweest, als er meer tijd tussen je afspraken zit, of als je nog nooit een uitgebreide reiniging hebt gehad, kan een vervolgafspraak nodig zijn. Mocht je afspraak korter duren dan 35 minuten, worden de kosten dienovereenkomstig aangepast. De codes M01/M03 worden per 5 minuten berekend.

Bij je eerste afspraak voor parodontitis (gevorderde tandvleesproblemen) wordt een uitgebreider behandelplan opgesteld. Hierbij wordt eerst de situatie met je besproken en volgt er een geschatte begroting. Indien akkoord, kun je een vervolgafspraak plannen.

Voor een nauwkeurige inschatting van botafbraak bij parodontitis is een specifieke meting (code T012) nodig. De kosten voor deze meting zijn €204,16 (vastgesteld tarief NZa 2024). Deze meting vindt niet altijd direct plaats om je de tijd te geven de informatie te verwerken.

Voor behandelingen boven €150,- ontvang je altijd een kostenoverzicht. We raden aan om vooraf bij je verzekeraar na te gaan of de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

1264530955

Is de gebitsreiniging echt gratis?

Ja, voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar is de behandeling momenteel GRATIS vanwege lopend onderzoek!

In dit onderzoek willen we aantonen dat door gebruik van innovatieve technieken en een andere aanpak we aanzienlijk kunnen bijdragen aan het voorkomen en stoppen van onder andere gaatjes en tandvleesproblemen.

Let op, vaak zijn deze afspraken ook GRATIS voor jeugd tot 18 jaar omdat het onder de basisverzekering valt.

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Landsmeer