Mondhygiënist
Prinsengracht

Op zoek naar een (nieuwe) mondhygiënist op een mooie plek aan de Prinsengracht in Amsterdam? Je bent van harte welkom als nieuwe patiënt. Wij helpen je graag om je gebit gezond te krijgen én te houden. Je hebt geen verwijzing van je tandarts of mondhygiënist nodig. Zien we je binnenkort?

Wist je dat… mondzorg t/m 25 jaar gratis is bij Five25? Schrijf je direct in en maak geheel kosteloos een afspraak.

Door op inschrijven te klikken, opent er een nieuw venster waar je jezelf kunt inschrijven als patiënt. Ben je al bekend bij ons? Klik dan op afspraak maken, waarna er een nieuw venster opent waar je direct een afspraak kunt inplannen.

Mondhygiënist Prinsengracht

Je bent van harte welkom

Welkom bij onze praktijk! Bij Five25 Prinsengracht draait alles om jouw mondgezondheid. We begrijpen dat een stralende glimlach begint met goede zorg. Onze missie is om mondproblemen te voorkomen en je mond gezond te houden.
Je vindt ons aan de mooie Prinsengracht 699, een plek die niet alleen stijlvol is, maar ook super makkelijk te bereiken. De tram en bus stoppen vlakbij, en er is parkeerruimte in de buurt. Of je nu hier woont of op bezoek bent in Amsterdam, onze praktijk is altijd binnen handbereik. Onze ruimte ademt comfort en moderniteit. We houden van vernieuwing en gebruiken de nieuwste technologieën voor de beste zorg. Onze mondhygiënisten weten alles en delen graag hun kennis over optimale mondverzorging. Samen met jou willen we je mond gezond houden en problemen vroeg aanpakken.

Maar er is meer. We geven om de wereld om ons heen. Duurzaamheid en onze lokale gemeenschap zijn belangrijk voor ons. Five25 Mondhygiënisten zet zich in voor een betere maatschappij, stap voor stap.
Kom langs en ontdek onze aanpak van zorg, vernieuwing en verantwoordelijkheid. Laten we samen werken aan een stralende glimlach en een gezonde mond voor het leven. We kijken ernaar uit om je te zien in onze moderne en gezellige praktijk!

Mondhygiënist aan de Prinsengracht

Gratis mondzorg t/m 25 jaar. Schrijf je direct in.
Five25

Waarom kiezen voor onze praktijk aan de Prinsengracht?

Een kijkje in onze praktijk

Eerste afspraak bij Five25 Prinsengracht

Bij uw eerste afspraak wordt eerst uw algehele gezondheid met u besproken aan de hand van een vragenlijst. Aangezien uw algehele gezondheid van invloed kan zijn op uw mondgezondheid en vice versa, is dit van cruciaal belang. Bovendien stellen we vast of er speciale voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vervolgens wordt de conditie van uw tandvlees gemeten. Op basis hiervan wordt samen met u een geschikt behandelplan opgesteld. We bespreken de aandachtspunten in uw mond en voorzien u ter plaatse van gericht advies. Daarnaast zal een uitgebreide gebitsreiniging plaatsvinden.

Mondhygiënist Prinsengracht Amsterdam

Neem dit mee naar uw eerste afspraak

Deze medische anamnese vormt een essentieel onderdeel van uw patiëntendossier. Wij verzoeken u deze vragenlijst nauwkeurig en volledig in te vullen, omdat dit van groot belang is om complicaties tijdens tandheelkundige behandelingen en medicijngebruik te voorkomen. Het is bekend dat uw algehele gezondheid en mondgezondheid elkaar wederzijds beïnvloeden.

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar per fiets en met het openbaar vervoer, en ligt op de hoek van de Leidsestraat. Houd er rekening mee dat het centrum soms druk kan zijn en dat er parkeerkosten gelden als je met de auto komt. Zorg ervoor dat je op tijd vertrekt.

Is de gebitsreiniging echt gratis?

Ja, voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar is de behandeling de komende tijd GRATIS!

Dit is mogelijk omdat het onderdeel uitmaakt van een onderzoek waarin we willen aantonen dat door het gebruik van innovatieve technieken en een andere aanpak we aanzienlijk kunnen bijdragen aan het voorkomen en stoppen van onder andere gaatjes en tandvleesproblemen!

Let op, vaak zijn deze afspraken ook GRATIS voor jeugd tot 18 jaar omdat het onder de basisverzekering valt.

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Amsterdam Prinsengracht