Ontdek een stralende lach tijdens jouw eerste afspraak

Beugel voor kinderen - Five25
Je bent waarschijnlijk benieuwd hoe de eerste afspraak er bij Five25 uitziet! Eén van ons staat klaar om je te verwelkomen. Om te beginnen zullen wij de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Dit doen wij door vragen te stellen onder andere aan de hand van vragenlijsten. Daarna zullen wij in de mond kijken. Dit kan de eerste keer wat langer duren, omdat wij een goed beeld willen krijgen van jouw mond en gebit. Daarna zullen wij met je in gesprek gaan over wat wij hebben gevonden en welke behandeling(en) daarbij passen. Als je dan nog vragen of andere ideeën hebt, dan is daar de tijd en ruimte voor. Daarna beginnen we, indien je het daar mee eens bent, met de behandeling. Deze bestaat uit:
Innovatieve controle

Innovatieve controle

Naast de gebruikelijke mondhygiënecontrole, bieden we een extra technologie aan, namelijk onze digitale mondcamera genaamd QLF.
Hiermee kunnen we tandplak en beginnende gaatjes moeiteloos opsporen in een zeer vroeg stadium! Ook zijn er andere aanvullende onderzoeken die we gebruiken mocht dat nodig zijn in jouw situatie.

Persoonlijk advies

Het allerbelangrijkste om je mond en tanden zo lang mogelijk gezond te krijgen en te houden is natuurlijk wat jij er zelf thuis dagelijks aan kan doen! Onze mondhygiënisten geven jou graag een persoonlijk en passend advies die past bij jouw situatie om je zelfzorg thuis zo goed mogelijk bij te kunnen houden. We willen natuurlijk dat je ons zo weinig mogelijk nodig gaat hebben!

Preventieve behandeling
Risico's herstellen

Tandplak-, aanslag- en tandsteen-verwijdering

Ons ervaren team verwijdert alle tandplak, aanslag en tandsteen, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste apparatuur die de behandeling zo pijnloos mogelijk maken, zodat je met een schoon, glad en fris gevoel onze praktijk verlaat.

Gerichte Fluoride applicatie

Wanneer blijkt dat je beginnende gaatjes hebt, of hier veel aanleg voor hebt, dan gaan we actief de strijd aan tegen ontkalking en proberen we zo de zwakke plekjes in je glazuur te herstellen met een doelgerichte fluoridebehandeling.

Fluoride aanbrengen
Met regelmatige mondhygiënecontrole en de nieuwste digitale technologie kunnen we het risico op gaatjes veel eerder signaleren en preventief aanpakken, en daarmee tandbederf, chronische tandvleesontstekingen en boren voorkomen.

Wat betreft de kosten voor deze afspraak, hanteren wij landelijk geldende tarieven die door de Nederlandse Zorg autoriteit (NZa) opgesteld zijn. De kosten zijn voor patiënten tot en met 25 jaar gratis*.

Voor een uitgebreid overzicht van onze huisregels verwijzen we je graag naar het kopje ‘Algemeen’ op onze website.

Vergeet niet bij jouw eerste bezoek jouw legitimatiebewijs en/of verzekeringspas mee te nemen, zodat we jouw persoonsgegevens correct kunnen verwerken in ons patiëntenbestand.

Bij Five25 Mondhygiënisten streven we ernaar om jouw mondgezondheid te optimaliseren en je met een zelfverzekerde glimlach naar huis te laten gaan. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze moderne en professionele praktijk!

* Voor de groep 18 tot en met 25 jaar is de behandeling gratis zolang de pilot duurt. 

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Amsterdam Prinsengracht