Mondhygiënist
Amsterdam Noord

Je bent van harte welkom als nieuwe patiënt. Wij helpen je graag om jouw gebit gezond te krijgen én te houden. Je hebt geen verwijzing van jouw tandarts nodig. Je bent ook welkom wanneer je nog nooit eerder geweest bent of wanneer je een nieuwe mondhygiënist zoekt. Ons team werkt met veel kennis en passie aan jouw mondgezondheid en heeft meer dan 10 jaar ervaring. Het zijn zeer ervaren mondhygiënisten op het gebied van tandvleesproblemen en parodontitis.

Wist je dat… mondzorg t/m 25 jaar gratis is bij Five25? Schrijf je direct in en maak geheel kosteloos een afspraak.

Door op inschrijven te klikken, opent er een nieuw venster waar je jezelf kunt inschrijven als patiënt. Ben je al bekend bij ons? Klik dan op afspraak maken, waarna er een nieuw venster opent waar je direct een afspraak kunt inplannen.

Je bent van harte welkom

Onze praktijk in Amsterdam Noord staat ook wel bekend onder de naam Hero Mondzorg. De praktijk bestaat sinds 2021 en heeft zich vooral gespecialiseerd in de behandeling van (ver)gevorderde parodontitis. Uiteraard kunnen onze zeer ervaren mondhygiënisten je ook helpen bij het voorkomen van andere tandvleesproblemen en gaatjes! De praktijk bevindt zich op loopafstand van metrostation Noord en winkelcentrum Boven ’t Y, en biedt voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van een appartementencomplex.

Mondhygiënist Amsterdam Noord

Gratis mondzorg t/m 25 jaar. Schrijf je direct in.
Five25

Waarom kiezen voor onze praktijk in Amsterdam Noord?

Een kijkje in onze praktijk

Eerste afspraak bij Five25 Amsterdam Noord

Bij je eerste afspraak wordt eerst je algehele gezondheid met je besproken aan de hand van een vragenlijst. Aangezien je algehele gezondheid van invloed kan zijn op je mondgezondheid en vice versa, is dit van cruciaal belang. Bovendien stellen we vast of er speciale voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vervolgens wordt de conditie van je tandvlees gemeten. Op basis hiervan wordt samen met jou een geschikt behandelplan opgesteld. We bespreken de aandachtspunten in je mond en voorzien je ter plaatse van gericht advies. Daarnaast zal er een uitgebreide gebitsreiniging plaatsvinden.

Neem dit mee naar uw eerste afspraak

Deze medische anamnese vormt een essentieel onderdeel van je patiëntendossier. We verzoeken je deze vragenlijst nauwkeurig en volledig in te vullen, omdat dit van groot belang is om complicaties tijdens tandheelkundige behandelingen en medicijngebruik te voorkomen. Het is bekend dat je algehele gezondheid en mondgezondheid elkaar wederzijds beïnvloeden.

1264530955

Wat zijn de kosten voor mijn eerste afspraak bij de mondhygiënist?

De kosten bedragen ongeveer €110,46 voor 35 minuten (tarieven geldig in 2024), inclusief de codes M01 (uitleg) en/of M03 (gebitsreiniging). Deze kosten variëren afhankelijk van je mondconditie, de aanwezigheid van plaque, bloedingen en tandsteen. Als je zelfzorg minder uitgebreid is geweest, als er meer tijd tussen je afspraken zit, of als je nog nooit een uitgebreide reiniging hebt gehad, kan een vervolgafspraak nodig zijn. Mocht je afspraak korter duren dan 35 minuten, worden de kosten dienovereenkomstig aangepast. De codes M01/M03 worden per 5 minuten berekend.

Bij je eerste afspraak voor parodontitis (gevorderde tandvleesproblemen) wordt een uitgebreider behandelplan opgesteld. Hierbij wordt eerst de situatie met je besproken en volgt er een geschatte begroting. Indien akkoord, kun je een vervolgafspraak plannen.

Voor een nauwkeurige inschatting van botafbraak bij parodontitis is een specifieke meting (code T012) nodig. De kosten voor deze meting zijn €204,16 (vastgesteld tarief NZa 2024). Deze meting vindt niet altijd direct plaats om je de tijd te geven de informatie te verwerken.

Voor behandelingen boven €150,- ontvang je altijd een kostenoverzicht. We raden aan om vooraf bij je verzekeraar na te gaan of de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

Bereikbaarheid praktijk

Bij je eerste bezoek kan onze praktijk aanvankelijk enigszins lastig te vinden zijn. De praktijk bevindt zich namelijk helemaal achteraan op de eerste verdieping van een appartementencomplex.

Let op: Je kunt meerdere ingangen gebruiken. Zo is er aan de voorkant van de flat een rode deur richting de trappenhal die overdag open is. Wil je echter gebruik maken van de intercom? Dan kan dit alleen via de achterkant van de flat (aan de slootzijde) :-).

Parkeermogelijkheden: Ruime parkeergelegenheid bevindt zich achter het gebouw. Houd er rekening mee dat parkeren betaald is, tegen een tarief van €1,60 per uur (tarieven 2024). Als je parkeert bij het winkelcentrum, geldt hetzelfde tarief voor de eerste 3 uur. Het winkelcentrum ligt op maximaal 5 minuten lopen van de praktijk.

 
 
Ingang praktijk

Is de gebitsreiniging echt gratis?

Ja, voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar is de behandeling momenteel GRATIS vanwege lopend onderzoek!

In dit onderzoek willen we aantonen dat door gebruik van innovatieve technieken en een andere aanpak we aanzienlijk kunnen bijdragen aan het voorkomen en stoppen van onder andere gaatjes en tandvleesproblemen.

Let op, vaak zijn deze afspraken ook GRATIS voor jeugd tot 18 jaar omdat het onder de basisverzekering valt.

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Amsterdam Noord