Kinderen

5 tot 15 jaar

Mondhygiëne voor kinderen

Je bent van harte welkom

Hey daar, coole kids tussen 5 en 15 jaar! Wist je dat het superbelangrijk is om regelmatig naar de mondhygiënist te gaan? Bij Five25 willen we ervoor zorgen dat jullie altijd een stralende glimlach hebben en dat jullie mond gezond blijft. Hier zijn een paar redenen waarom het zo waardevol is om ons te bezoeken:

Gezonde gewoonten

Door op jonge leeftijd naar de mondhygiënist te komen, leren je goede gewoonten aan voor je mondverzorging. We laten je graag zien hoe je op de juiste manier moet poetsen zodat je tanden en tandvlees altijd in topconditie zijn.

Voorkom problemen

Onze mondhygiënisten kunnen vroegtijdig tandproblemen opsporen, zoals gaatjes of beginnende tandvleesaandoeningen. Door er snel bij te zijn, kunnen we voorkomen dat deze problemen groter worden

Bespaar je tanden

Soms is het nodig om een tand te redden die problemen heeft. Onze mondhygiënisten weten precies hoe ze dit moeten doen, zodat je mooie lach intact blijft en je lekker uit je mond blijft ruiken!

Voorlichting en advies

We vinden het belangrijk om je alles te vertellen over hoe je voor je mond moeten zorgen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste tandenborstel, het vermijden van te veel suiker, of het hebben van een beugel - wij hebben de tips en trucs! Vooral met een beugel is het belangrijk dat je veel vaker langskomt omdat het veel lastiger is om dit zelf helemaal schoon te krijgen en je sneller tandvleelsontstekingen en gaatjes kunt krijgen. Het zou zo zonde zijn als je mooie rechte tanden hebt maar dat er allemaal beginnende gaatjes ontstaan zijn rondom je beugel! Wij kunnen dit ook heel goed laten zien door het maken van digitale foto's waarop je kunt zien hoe oud de bacteriën in je mond zijn én of er al beginnende gaatjes in je mond zitten! Klik hier (link QLF) om meer over deze coole foto's te weten te komen!

Jullie zijn speciaal

We begrijpen dat elke mond anders is, net als jij! Onze mondhygiënisten geven advies dat specifiek is afgestemd op jouw behoeftes. We willen dat je je comfortabel voelt en ziet dat mondzorg ook leuk kan zijn!

Dus, coole kids, zorg ervoor dat je regelmatig naar de mondhygiënist gaan. We maken er een gezellige en leerzame ervaring van, en we houden je mond in topconditie. Samen gaan we voor gezonde monden en een geweldige glimlach! Tot snel bij Five25!

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Landsmeer

Locatie Amsterdam Prinsengracht

Locatie Zaandam