Jongeren

15 tot 25 jaar

Mondhygiëne voor tieners

Je bent van harte welkom

Bij Five25 bieden we gratis behandelingen aan voor jongeren van 15 tot en met 25 jaar vanwege lopend onderzoek.

Wist je namelijk dat 83% van je leeftijdsgenoten minstens één gaatje heeft? We begrijpen dat vanaf je 18e verjaardag de ziektekosten voor eigen rekening zijn, je het niet altijd breed hebt en dat het soms moeilijk kan zijn om ook regelmatig naar de tandarts of mondhygiënist te blijven gaan, vooral gezien de leefstijl in deze fase van je leven niet altijd even gezond is.

Met onze aanpak willen we de huidige situatie in kaart brengen en laten zien dat door juiste en passende tips te geven voor zelfzorg, we samen kunnen voorkomen dat er nieuwe gaatjes ontstaan en je mondgezondheid verbetert en behouden blijft.

Deze gratis behandelingen zullen beschikbaar blijven zolang het onderzoek loopt. Door je aan te melden en gebruik te maken van de gratis behandelingen, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van de verzamelde (geanonimiseerde) gegevens voor ons onderzoek.

Hier zijn een paar redenen waarom het belangrijk is om de mondhygiënist te bezoeken:

Preventie is de sleutel

Voorkomen is beter dan genezen, en dat is precies waar we bij Five25 voor staan. Onze mondhygiënisten kunnen vroegtijdige tekenen van tandproblemen opsporen en helpen voorkomen dat ze erger worden.

Houd je lach (en adem) stralend

We willen dat je altijd met een zelfverzekerde glimlach kunnen rondlopen. Door regelmatig onze gratis behandelingen te ondergaan, kunnen je je tanden, en tandvlees gezond houden.

Voorlichting en advies

Je zit op een leeftijd waarin je veel belangrijke beslissingen neemt, ook over jee mondgezondheid. Onze mondhygiënisten staan klaar om je te adviseren over het maken van de beste keuzes voor je tanden, zoals het vermijden van schadelijke gewoonten en het kiezen van de juiste mondverzorgingsproducten.

Bespaar geld

We weten dat het leven van jongeren soms al duur genoeg is. Daarom bieden we onze behandelingen helemaal gratis aan, zodat je je geen zorgen hoeven te maken over extra kosten voor mondzorg! Weet wel dat we tijd voor je reserveren en als je niet komt opdagen en ons laat wachten zonder dit tijdig doorgegeven te hebben, je niet zomaar een nieuwe afspraak kan maken!

Gratis en gemakkelijk

Het is super eenvoudig om een afspraak te maken bij Five25, en het beste is dat onze behandelingen voor jouw leeftijdsgroep helemaal gratis is. Zo kan jij je focussen op wat echt belangrijk is - jouw gezonde lach!

We maken er een leuke en aangename ervaring van, en we willen je helpen om een gezonde mond te behouden zonder je portemonnee te hoeven trekken. Bij Five25 zijn we er voor jou, met als doel jou een stralende lach te bezorgen – en het is helemaal gratis! Schrijf je snel in en maak direct een afspraak via deze link. Tot snel!

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Landsmeer

Locatie Amsterdam Prinsengracht

Locatie Zaandam