Zo houden we je gebit gezond. Voor nu, en later.

Met regelmatige controle en de nieuwste digitale technologie kunnen we het risico op gaatjes veel eerder signaleren en preventief aanpakken, en daarmee tandbederf en boren voorkomen.  

Adolescent - Five25
Innovatieve controle

Innovatieve controle

Om problemen op tijd te signaleren en te voorkomen is het belangrijk dat we gemiddeld 3 keer per jaar controleren. Onze speciaal opgeleide mondhygiënisten maken bij elk bezoek een digitale mondfoto. Met deze nieuwe technologie kunnen we gebitsproblemen veel eerder zien dan met het blote oog en kunnen we kinderen ook precies laten zien waar er beter moet worden gepoetst.

Preventieve behandeling

De digitale mondfoto brengt oude en nieuwe tandplaque en tandvleesproblemen duidelijk aan het licht. We gebruiken de allernieuwste vriendelijke manieren om tandplaque en tandsteen effectief en grondig te verwijderen, zelfs op de meest moeilijke plekken. Door het gebit goed schoon te houden, worden gaatjes en tandvleesproblemen voorkomen. Dankzij de digitale mondfoto kunnen we jou adviseren hoe je nog effectiever kan poetsen.

Preventieve behandeling
Risico's herstellen

Herstellen van beginnende gaatjes

We kunnen zelfs het proces van beginnende gaatjes omdraaien. Met gerichte Fluoride kunnen we ontkalking tegengaan en zwakke plekjes in het glazuur herstellen, zonder te hoeven boren. Ook dit is een vriendelijke, veilige en pijnloze aanpak.

Afspraak maken?

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Landsmeer

Locatie Amsterdam Prinsengracht

Locatie Zaandam