Op weg naar een nieuwe generatie
met een 100% gaaf en gezond gebit

Slechts 17% van de jongeren van 25 jaar heeft een gaaf en gezond gebit. Dat gaan we veranderen! Met onze nieuwe aanpak gaan we gaatjes en tandvleesproblemen voorkomen.

Een gezonde mond is de basis voor je gezondheid

Eijmbert Noordermeer, bedenker van Five25, is al meer dan 30 jaar tandarts. In zijn praktijk ging hij altijd op zoek naar de meest duurzame oplossingen voor de patiënt. Elk gaatje is er een te veel en die kunnen je een leven lang problemen en kosten geven. Een kies die één keer wordt geboord kan gedurende je leven zo’n 3 à 4.000 euro kosten. Er wordt nog steeds gedacht in ‘repareren’, in plaats van preventief behandelen, terwijl cariës (tandbederf) en tandvleesaandoeningen, de twee grootste mondziektes, goed te voorkomen zijn. Vanuit deze visie ontwikkelde hij Five25.

Picture of the author

Gericht op jongeren

Five25 is een nieuwe preventieve mondzorg methode die het mogelijk maakt om gaatjes te voorkomen. We richten ons vooral op kinderen en jongvolwassenen. De fase waarin je gebit zich ontwikkelt en het meest vatbaar is voor gaatjes. Nog veel te veel kinderen hebben gaatjes en de meesten gaan ook niet graag of helemaal niet naar de tandarts. Met regelmatige controle en innovatieve technologie kunnen we gebitsproblemen in een vroeg stadium opsporen, effectief preventief behandelen en adviseren hoe je beter kan poetsen. Het maakt een behandeling bij tandarts overbodig en kinderen/ jongeren hebben er een leven lang voordeel van.

Picture of the author

De nieuwe helden van de mondzorg

We gaan van tandheelkunde naar mondzorgkunde. Met een team van speciaal opgeleide mondhygiënisten, die direct verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van jouw gebit. Zij hebben persoonlijk en digitaal contact met de jongeren; transparant en inzichtelijk. Het motiveert ze hun gebit goed te verzorgen en om problemen voor te blijven. Zo zorgen we samen voor een volgende generatie met een gaaf en gezond gebit.

‘Kinderen moeten niet vaker naar de tandarts, we moeten juist voorkomen dat ze naar
de tandarts moeten.’

Eijmbert Noordermeer
Five25
Maak direct een afspraak.

Sluit je aan bij de nieuwe manier van mondzorg. Begin nu, daar heb je je leven lang voordeel van.

Maak direct een afspraak