Five25 loves to Smyle

We zijn er trots op samen te werken met Smyle om bewustzijn te creëren en het gebruik van microplastics te verminderen. Hieronder lees je meer over de samenwerking.

Preventie, innovatie & maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Five25 Mondhygiënisten is de missie duidelijk: het bieden van hoogwaardige mondzorg en het bevorderen van mondgezondheid voor jong en oud. We delen een diepgewortelde passie voor innovatie, bewustwording en duurzame mondverzorging. Daarnaast geloven we in het belang van preventieve zorg en duurzaamheid in de mondzorg.  Het voorkomen van mondproblemen is een doel dat naadloos aansluit bij Smyle’s streven om schadelijke microplastics te elimineren en duurzame tandverzorging te bevorderen. Samen zetten we ons in voor een toekomst van mondgezondheid en duurzaamheid. Ons gezamenlijke doel is eenvoudig: gezonde monden voor het leven!

Deze visie willen we realiseren door onder andere:

Over onze samenwerking met Smyle:

We zijn er trots op samen te werken met Smyle om bewustzijn te creëren en het gebruik van microplastics te verminderen. De producten van Smyle worden grondig getest en doorontwikkeld en ze onderscheiden zich door de juiste hoeveelheid fluoride in hun tabletten te hebben, die vrijkomen tijdens het poetsen. Bovendien bieden ze verschillende soorten en smaken tandpasta, zodat iedere patiënt de juiste microplasticvrije optie kan kiezen. Smyle is een innovatief merk dat zich onderscheidt door zijn rebelse aanpak, iets wat we bij Five25 Mondhygiënisten sterk herkennen en waarderen. Samen streven we naar een positieve maatschappelijke impact en een gezondere toekomst voor zowel de mondgezondheid als voor de wereld!

Bij goede, effectieve mondzorg horen geen plastic tubes, microplastics en andere ongezonde ingrediënten! Wij helpen je overstappen naar de mondzorg van nu.

Visie Smyle:

Smyle houdt van schone witte tanden én een gezonde wereld. Zonder slechte ingrediënten als microplastics, wasmiddelschuim en vervuilende plastic tubes. Daarom hebben wij tandpasta heruitgevonden in tandpastatabs. Dat poetst super schoon en effectief, kost hetzelfde en is niet vervuilend. De goede ingrediënten zijn behouden, de ongezonde chemicals zijn eruit gehaald en de vervuilende plastic tubes zijn vervangen door papieren navulsachets en een cool glazen bewaarflesje. Smyle is natuurlijk, vegan, dierproefvrij, schuimt goed, wordt al gesampled door meer dan 1200 tandartsen en scoort een 4.8/5 bij Trustpilot. Je gebruikt altijd precies genoeg tandpasta, je hebt geen klodders meer in je wasbak en ze staan stijlvol in je badkamer.

Waarom niet overstappen?

Bekijk voor meer info de website: https://www.wesmyle.nl/

Locatie Heemstede

Locatie Amsterdam Noord

Locatie Amsterdam Prinsengracht

Maak nu een afspraak

Voor een gezonde glimlach, maak nu een afspraak bij onze praktijk! Ons deskundige team staat klaar om voor uw mondgezondheid te zorgen.

Schedule an appointment?

Join the new approach to oral care. Start now, and you'll reap the benefits for a lifetime.